zahlavi
lysá hora
reklama

Hledáte

blue_down
shadowup

Ubytováni ve Frenštátě pod Radhoštěm

Ubytováni ve Frenštátě pod Radhoštěm.

S kamarády jsme byli ubytováni ve Frenštátě pod Radhoštěm na turistické chalupě  http://www.j-bruska.byl.cz/, žádný přepych, ale za ty peníze to bylo super (cena do 150,- Kč, 500 m do centra města, kopečky kolem :-)).

Pokud se zkombinuje doprava vlakem, autovusem a pěšky, dají se z Frenštátu dobře navštívit: Pustevny, Kozlovice (návštěva obecní školy a hospůdky), Hukvaldy (z Kozlovic příjemná procházka lesní oborou, hrad, památník Janáčka), Štramberk (pokud se projde celá naučná stezka, pozná se vše zajímavé). Jeden den jsme se vydali do Rožnova pod Radhoštěm (autobusem) a jeden den na Lysou horu (vlakem do Frýdlantu, autobusem do Malenovic, z Ostravice vlakem).

Ráda jsem se do této části Beskyd podívala, moc se mi tu líbilo. Kešek je tu spousta, pár jsem si jich odlovila, bohužel něco jsem připravené neměla a hodně jsem toho nestihla. Ráda se sem vrátím (pokud to půjde).

shadowup

Rubriky: Poradna,

shadowupshadowup
Nickname (přezdívka):
Email:
// povinný, neveřejný
WWW:
Příspěvek:    
Šest + sedm? Napište číslovku
shadowup

Další Diskuse Beskydy

shadowup

Recenze na chatu Charbulák na Grůni

Diskuse Beskydy - Recenze na chatu Charbulák (Grůň) Dovolím si malou recenzi na chatu Charbulák. Mnohokrát jde člověk kolem a díky teplu a nepotřebnosti míjí chatu Charbulák na Gruni. Dneska ve vlezlém počasí, jsme zavítali, lehce se ohřát, snad něco teplého do sebe, taky WC byl potřebný a pak zase GO. No dobrý poci... celý článek

shadowup

Zajímá Vás taky Geocaching? Hodláte ho provozovat, nebo už provozujete? Podělte se o záźitky.

Diskuse Beskydy - Geocaching je turistická, navigační a trochu i internetová hra. Všechno najednou. Spočívá v tom, že někdo na neznámé místo ukryje schránku, které se v angličtině říká cache – čtěte a dnes už také většinou pište „keš“. Na internetu zveřejní její souřadnice a různé doplňující informace. Ostatní potom ... celý článek

shadowup

Tip na dobrý hotel v Beskydech

Diskuse Beskydy - Dát dobrý tip na ubytování v Beskydech? ... celý článek

Menu Diskuse
Beskydy (c) - info@vseobeskydech.cz -- Kontakty -- SiteMap -- tvorba webových stránek -- Beskydy